Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jaj, de fura, hogy pont a választás évében lettek 1400-zal t
  2016-07-19 21:02:09, kedd
 
  A határon túli magyarok voksolásáról azonnal az jut az eszembe, hogy csak mi magyarok mondhatjuk meg, kivel akarunk együtt élni. Legalábbis a kormányzati szlogenek szerint. De akkor mondjuk 800 km-re miért szavazhatnak nekünk képviselőket, akiken pont múlhat, hogy milyen adózási rendszerünk legyen pl.

Számoljunk csak egy kicsit. Egy 37 ezres városba papíron beköltöztettek 1400 embert, akkor ha az arányokat országos szintre vetítjük ki, mert nyilvánvaló,hogy nem csak Baján csaltak, az majdnem 400 000 fideszes szavazó. Azért ez nem kevés! Ehhez jönnek még külföldön leadott voksok.Háááááát, párt legyen a talpán, aki ezeket megveri 2018-ban!
Naponta derül ki hogy lop. Vagy épp itt csal a fidesz!
És baszki így is 40% ezekre a szarokra szavazna ma is.
Nem is a fidesszel a baj hanem a rettentő buta (és/vagy aljas) szavazóival.
Hogy rohadnának meg mind már...




Jaj, de fura, hogy pont a választás évében lettek 1400-zal többen a bajaiak

akiraly
POLITIKA
ma 11:51


Különös demográfiai jelenségre figyelt fel a Sikeres Bajáért Egyesület: városuk népessége hat éve folyamatosan fogyatkozik, de a folyamat 2014-ben

a legandás bajai választás évében váratlanul megfordult.

A választási statisztikák az országgyűlési és az önkormányzati választás közötti néhány hónapban 1400 fővel nőtt Baja népessége. Ez kimagaslóan jó adat amúgy, mert a statisztikai hivatal adatai szerint összességében a vidéki városok abban az évben átlagosan 3615 lakost vesztettek.

Sajnos az örvendetes népszaporulat gyorsan a visszájára fordult, 2015 január 1-én 1665 fővel csökkent a város népessége.


http://444.hu/2016/07/19/jaj-de-fura-hogy-pont-a-valasztas-eveben-lettek-1400-zal -tobben-a-bajaiak


*



Azt mondják, hogy a számok makacs dolgok

Sikeres Bajáért Egyesület·2016. június 14.


Mit szólna Ön, ha valaki azt állítaná, hogy 2014-ben a valóban Baján élők nem Fercsák Róbertet választották meg polgármesternek városunkban, sem pedig Dr. Vácity Józsefet képviselőnek a 6-os választói körzetben?
Elfogadjuk, első hallásra ez elég merész állításnak tűnik, pedig lehet az is, hogy ennek az írásnak az elolvasása után esetleg másképpen fogják gondolni.
Történt az, hogy a bajai képviselő-testület a 2015. októberi ülésén megtárgyalta és elfogadta a város esélyegyenlőségi programjáról szóló előterjesztést. Az elfogadott esélyegyenlőségi program 7. oldalán egy táblázat foglalja össze Baja demográfiai adatainak változását (természetesen a hivatalos statisztikai adatok szerint), amelynek alapján:
2007-ben 37573 fő
2008-ban 37707 fő
2009-ben 37638 fő
2010-ben 37508 fő
2011-ben 37330 fő
2012-ben 36224 fő
2013-ban 35990 fő
2014-ben 37383 fő lakott Baján.
Az előterjesztésnek nem része a 2015-ös adat, de a Központi Statisztikai Hivatal közelmúltban kiadott adatai alapján Baja városában 2015. január 01-én 35718 fő lakott.
Feltűnő ebből az adatsorból az, hogy 2007 és 2013 között általában (egy évet kivéve) néhány száz fős csökkenés volt jellemző a bajai népességváltozásra, ugyanakkor 2014-ben hirtelen közel 1400 fővel megnövekedett a bajaiak száma. Talán még érdekesebb, hogy ugyanez a közel 1400 fő 2015. január elsejére el is tűnik a bajai népességnyilvántartásból.
Sőt, még további, közel 270 fős népességcsökkenés is bekövetkezett, hiszen összesen (megint csak hirtelen) 1665 fővel lett kevesebb a lakosságszám.
Önök szerint mi lehet ezeknek a hirtelen változásoknak az oka?
Mi történt 2014-ben Baján?
Talán szép számú, és jól fizető új munkahely csalta ide ezt az 1393 embert 2014-ben?
Önök tudnak ilyenekről?
Ha nem, akkor vajon milyen jelentős esemény eredményezhette ezt a növekedés 2014-ben? Jó, persze, volt tavasszal és ősszel egy-egy választás is.
No, de ki gondolna erre?
Vagy talán mégis...?
Az ilyen feltűnő változásokat nem árt más forrásból is ellenőrizni, persze meg is tettük. A Nemzeti Választási Iroda 2014-es országgyűlési és önkormányzati választási adatai biztosan pontos adatokat tartalmaznak, ezért megnéztük a 2014-es tavaszi országgyűlési választás, és a néhány hónap múlva, 2014. őszén megtartott önkormányzati választás szavazókörönkénti adatait. Talán nem is lep meg mindenkit: azok is feltűnő változásokat mutatnak.
Győződjenek meg róla Önök is, hogy a Baján választási névjegyzékbe vett választópolgárokra vonatkozóan a következőket olvashatja ott bárki:
* A 30. a szavazókörben volt az ogy. választáson nyilvántartva 989 átjelentkezett és 173 külföldön szavazó szavazata, de ez az önkormányzati választáson nem létező lehetőség.
Így az eredmény az, hogy 2014-ben a tavaszi országgyűlési választás és az őszi önkormányzati választás közötti pár hónapban 826 névjegyzékbe vett választóval lett több Baján.
Sőt a népességi adatok 2014-ben 1393 fővel való növekedése azt mutatja, hogy valószínűleg már az országgyűlési választások előtt elindult ez a folyamat. Akár örvendetes is lehetne ez a növekedés, ha pár hónap múlva, 2015 januárjára nem tűnne el ennél jóval több, pontosan 1665 fő a bajaiak létszámából.
No, de mire következtethetünk ezekből az adatokból?
Például a 6. sz. választási körzetben (Homokváros), ahol 17 szavazat volt a különbség Dr. Vácity József, Fidesz-KDNP-s és Vő András, Sikeres Bajás jelöltek között?
Figyelemre méltó az, hogy az oda tartozó szavazókörök adatai alapján 110 névjegyzékbe vett választóval növekedett meg tavasztól őszig a választók száma. Ők feltehetően azért jelentkeztek be, vagy lehettek ebbe a városrészbe bejelentve, hogy el is menjenek választani.
A fenti számokból kiindulva talán már hihetőbb lehet az az állítás, hogy a valóban Baján élő választók (tehát a nemcsak időlegesen, pl. esetleg a választás miatt határon innen esetleg túlról be- majd kijelentkezők) nem Fercsák Róbert, és nem Dr. Vácity József fideszes jelölteket választották meg 2014 őszén.
Csak emlékeztetőül: a polgármester választás első két helyezettje között csak 1229 szavazat különbség volt a hirtelen történt 1393 fős növekedéssel összevetve, a homokvárosi városrészben pedig 17 volt a különbség csak a két választás közötti 110-es növekedéshez képest is.
Persze a többi választási körzetben is jelentősen befolyásolhatta ez a kétes és hirtelen "gyarapodás" a választás eredményét, a valóban bajai választók által akart és támogatott arányok helyett a város önkormányzatában.
Nyilván senki nem vitatja azt, hogy bárkinek joga van bejelentkezni Bajára, és ahhoz is joga van persze, hogy rövid időn belül ki is jelentkezzen. Viszont tömegesen, a két választás környékén, azért ez elég feltűnő.
Biztos elhangzik majd olyan vélemény, hogy: ha igazak is ezek a számok, az akkor sem tudható, hogy kinek az érdekében jöttek nagyjából 1400-an egy-egy kis bajai “próba-letelepedésre", mint ahogy az sem mi riasztotta el városunkból rövid időn belül szinte mindannyiukat. Az ilyen felvetések megítéléséhez talán az adhat jó támpontot, hogy az Önök véleménye szerint vajon kik azok, akiknek a hívó szavára ilyen mozgásra hajlandóak lehetnek pl. a más településeken, vagy akár a határon túl élők, és kiknek állhatott módjában mindezt lebonyolítani 2014-ben?
Persze akadhatnak, akiknek mindez jogilag rendben lévőnek tűnik, de a számok makacs dolgok, és legalábbis figyelemre méltóak szerintünk ezek az adatok, különösen azért, mert újabb szavazások, és választások felé közeledünk. Úgy gondoljuk, hogy az Ügyészség az akinek módja van arra, hogy megvizsgálja ennek az egy év alatt történt hirtelen népességváltozásnak a részleteit is.
Sikeres Bajáért Képviselőcsoport


https://www.facebook.com/notes/sikeres-baj%C3%A1%C3%A9rt-egyes%C3%BClet/azt-mondj %C3%A1k-hogy-a-sz%C3%A1mok-makacs-dolgok/1121590544577978
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: képviselőcsoport, önkormányzatában, előterjesztésnek, esélyegyenlőségi, eredményezhette, befolyásolhatta, polgármesternek, beköltöztettek, előterjesztést, átjelentkezett, lebonyolítani, bejelentkezni, településeken, önkormányzati, kijelentkezők, népszaporulat, megnövekedett, természetesen, emlékeztetőül, összességében, országgyűlési, nyilvántartva, szavazókörben, mindannyiukat, letelepedésre, megítéléséhez, változásoknak, bekövetkezett, városrészben, növekedéssel, folyamatosan, statisztikai, statisztikák, jelentkezzen, növekedéshez, szavazókörök, határon túli, kormányzati szlogenek, arányokat országos, szarokra szavazna, rettentő buta, választás évében, folyamat 2014-ben, legandás bajai, választási statisztikák, önkormányzati választás, statisztikai hivatal, vidéki városok, évben átlagosan, örvendetes népszaporulat, visszájára fordult, város népessége, Sikeres Bajáért Egyesület, Sikeres Bajáért Egyesület·, Fercsák Róbertet, Vácity Józsefet, Központi Statisztikai Hivatal, Nemzeti Választási Iroda, Vácity József, Sikeres Bajás, Fercsák Róbert, Sikeres Bajáért Képviselőcsoport,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png virág  Png fotel  Facebookon kaptam  Erdőn  Tavaszi kép  Egy hatékony szolga  Nagyon különös  Makszim Gorkij gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png nő  Lóhere  Az igazi szeretetért rendszeri...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Próbálj meg ...  Png ház  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Leonardo da Vinci gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Esti kép  Reggel van  Éretlen vers  Egy hatékony szolga  Radikális szeretet  A sors  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  A másik dolog,  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Png nő  Fekete István - Akác  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Zilahy Lajos gondolata  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyi telefonál  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Rátalálsz  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nevem  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Szabolcska Mihály – Ákác...  A sors  Nagyi telefonál  Hiányzik  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Idő  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Minden harmadik...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Nevem 
Bejegyzés Címkék
határon túli, kormányzati szlogenek, arányokat országos, szarokra szavazna, rettentő buta, választás évében, folyamat 2014-ben, legandás bajai, választási statisztikák, önkormányzati választás, statisztikai hivatal, vidéki városok, évben átlagosan, örvendetes népszaporulat, visszájára fordult, város népessége, számok makacs, valóban Baján, 6-os választói, elolvasása után, város esélyegyenlőségi, elfogadott esélyegyenlőségi, táblázat foglalja, hivatalos statisztikai, 2015-ös adat, évet kivéve, bajaiak száma, közel 1400, hirtelen változásoknak, 1393 embert, növekedés 2014-ben, ilyen feltűnő, 2014-es tavaszi, néhány hónap, következőket olvashatja, szavazókörben volt, önkormányzati választáson, tavaszi országgyűlési, őszi önkormányzati, népességi adatok, országgyűlési választások, bajaiak létszámából, választók száma, városrészbe bejelentve, fenti számokból, nemcsak időlegesen, választás miatt, polgármester választás, hirtelen történt, homokvárosi városrészben, különbség csak, többi választási, választás eredményét, valóban bajai, város önkormányzatában, érdekében jöttek, ilyen felvetések, hívó szavára, akinek módja, képviselőcsoport, önkormányzatában, előterjesztésnek, esélyegyenlőségi, eredményezhette, befolyásolhatta, polgármesternek, beköltöztettek, előterjesztést, átjelentkezett, lebonyolítani, bejelentkezni, településeken, önkormányzati, kijelentkezők, népszaporulat, megnövekedett, természetesen, emlékeztetőül, összességében, országgyűlési, nyilvántartva, szavazókörben, mindannyiukat, letelepedésre, megítéléséhez, változásoknak, bekövetkezett, városrészben, növekedéssel, folyamatosan, statisztikai, statisztikák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.